Gardinskinne sæt 350cm hvid.

DKK 638,00

Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse
I pakken medfølger skinne, beslag og glidere ( 8 stk. pr. M. Skinne), endekapper, skruer og plugs. komplet til ophængning . I pakken medfølger standard skruer og rawlplugs til installation

Montering i loft eller på væg med skruer. ( Bemærk at det kun er loft beslag der er inkluderet i pakken, væg beslag skal bestilles seperat)

Med mellemrumsdelen (splejsestykke ) kan du selv bygge flere skinner sammen for at opnå den ønskede længde alt efter behov. (bemærk denne er ikke inkluderet i pakken, men skal bestilles seperat)

Skinnen kan afkortes ned til den ønskede længde og kan forbindes med hinanden med et splejsestykke.

Da vores produkter fremstilles specielt efter dine behov, bortfalder fortrydelsesretten når tilpasningen påbegyndes. Når du godkender køb på hjemmesiden og accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at tilpasning kan påbegyndes og at fortrydelsesretten dermed bortfalder. Fortryder du købet, vil vi anmode dig om at kontakte os snarest muligt, da vi vil forsøge at stoppe ordren og dermed hæve købet for dig.

Gardinskinne 350cm aluminium
Gardinskinner efter mål
Gardinskinner til loft eller væg
Skinnesæt
Aluminiumsgardinskinne
Minimalistisk og diskret aluskinne
Materiale: Aluminiumsprofil.
Gardinskinne, 1 spor, inkl. loftbeslag/hvid
Nemt at montere og meget fleksibelt

Vælg i menuen ovenfor det interval din gardinskinne mål indgår i og tilfør efterfølgende en kommentar i indkøbskurven på de præcise mål.