Up & Down Plissegardin Håndtag Betjening Råhvid

DKK 125,00

min. bredde 20cm, max bredde 200 cm

min.højde 30cm , max højde 240 cm

pris fra: 125 kr.

    Model

Fandt du ikke den rigtige model? Så kontakt vores kundeservice.
    Farve på profil

    Magnet

Kategori:

Beskrivelse

Plissegardin Up and down
Plissegardin der bliver monteret ved hjælp af snor i begge sider, der er monteret i toppen og bunden af gardinet. Plissegardinet kan trækkes både op og ned ved hjælp af håndtag på top og bundlisten.

Snorefri betjening – kan køre begge veje – også oppe fra og ned – hvilket gør at man kan dække den nederste del af vinduet.

OBS: Ved bestilling af Up/Down plisségardin fra bredden 100 cm og bredere, vil der være risiko for en nedbøjning på op til 0,2-0,7 cm. Det betyder, at over- og underlisten vil svaje lidt.

Nem og sikker at montere . Mørklægning og semi-transparent. Du kan selv montere gardinet . Flot og praktisk design, som fungerer i dagligdagen. Gardiner i høj kvalitet. Til markedets bedste priser. Gardiner til hele huset. Gardiner Efter Mål. Kan monteres på mange forskellige måder. Børnesikring. Gratis stofprøver. Mange års erfaring . Stort udvalg af gardiner . Nem bestilling og hurtig levering i hele landet. Rabat på alle gardiner. Bestil Gardinbussen. Prisgaranti. Minimalistisk og moderne design. Køb gardiner her. Stort udvalg af gardiner til lav pris. Gardiner til hjemmet. Stort udvalg af gardiner i forskellige farver og materialer. Stort udvalg af billige gardiner.