Mørkegrå Up & Down Mørklægning Honeycomb plisségardin Håndtag Betjening

DKK 249,00

min. bredde 20cm, max bredde 200 cm

min.højde 30cm , max højde 240 cm

pris fra: 249 kr.

Alle Mørklægning Duette Plissegardiner er hvide på bagsiden

    Model

Fandt du ikke den rigtige model? Så kontakt vores kundeservice.
    Farve på profil

    Magnet

Beskrivelse

Mørklægning Honeycomb plisségardin Up and down
Plissegardin der bliver monteret ved hjælp af snor i begge sider, der er monteret i toppen og bunden af gardinet. Plissegardinet kan trækkes både op og ned ved hjælp af håndtag på top og bundlisten.

Snorefri betjening – kan køre begge veje – også oppe fra og ned – hvilket gør at man kan dække den nederste del af vinduet.

OBS: Ved bestilling af Up/Down plisségardin fra bredden 100 cm og bredere, vil der være risiko for en nedbøjning på op til 0,2-0,7 cm. Det betyder, at over- og underlisten vil svaje lidt.

Nem og sikker at montere . Mørklægning og semi-transparent. Du kan selv montere gardinet . Flot og praktisk design, som fungerer i dagligdagen. Gardiner i høj kvalitet. Til markedets bedste priser. Gardiner til hele huset. Gardiner Efter Mål. Kan monteres på mange forskellige måder. Børnesikring. Gratis stofprøver. Mange års erfaring . Stort udvalg af gardiner . Nem bestilling og hurtig levering i hele landet. Rabat på alle gardiner. Bestil Gardinbussen. Prisgaranti. Minimalistisk og moderne design. Køb gardiner her. Stort udvalg af gardiner til lav pris. Gardiner til hjemmet. Stort udvalg af gardiner i forskellige farver og materialer. Stort udvalg af billige gardiner.